Logo-youngadults-site

Unboxing boekenbox: Tiny Tree Trunk

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Een boekenbox is een magische box gevuld met boek- en thema gerelateerde goodies en een (nieuw verschenen) boek. De soort boxen, prijzen en voorwaarden verschillen per bedrijf. Er komt in ieder geval steeds meer keuze! Ik laat je iedere maand een boekenbox van een ander merk zien, zodat je zelf kunt kijken welke box bij jou past. Deze maand laat ik je kennismaken met de april-editie van Tiny Tree Trunk: Koninklijke intriges. 

Wat is het bedrijf achter Tiny Tree Trunk?

Tiny Tree Trunk is een webshop met boekenboxen, Nederlandstalige en Engelstalige (YA-)boeken en goodies, zoals stickers, notitieboeken, boekenleggers en kaarten. 

Hoe werkt de boekenbox van Tiny Tree Trunk? 

Maandelijks brengt Tiny Tree Trunk twee boekenboxen uit: een Nederlandstalige en een Engelstalige box. Naast losse boxen is ook een abonnement af te sluiten, waardoor je maandelijks 2,50 euro korting krijgt op je box. Je kunt de box echter iedere maand weigeren, mocht je de box om wat voor reden dan ook niet leuk vinden of niet willen hebben. Iedere box heeft een thema, maar daarnaast vertelt Tiny Tree Trunk ook welk boek er in de box zit (even naar beneden scrollen ;)). Ik vind dit persoonlijk heel handig, want zo weet ik zeker dat ik het boek nog niet heb. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de goodies te bestellen. 

Naast de box kun je altijd extra boeken bijbestellen. Vanaf 50 euro heb je geen verzendkosten meer, dus het toevoegen van een extra boek is zo gek nog niet! Als het boek uit de box een deel van een serie is, geeft Tiny Tree Trunk je de mogelijkheid de voorgaande delen toe te voegen aan je box. 

Naast de maandelijkse boxen zijn er ook regelmatig speciale boxen te bestellen, voor bijvoorbeeld Moederdag of Valentijnsdag. Ook voor bijzondere titels wordt soms een extra box gemaakt, zoals Bravely, waar een speciale Engelstalige sprookjesbox voor gaat verschijnen. Ieder seizoen komt er een seizoensbox uit en afgelopen jaar was er met kerst een adventskalender beschikbaar. 

Wat zit er in de boekenboxen van Tiny Tree Trunk?

Er zitten geen vaste items in de boekenboxen van Tiny Tree Trunk, op een boek en een bijpassende boekenlegger na. Verder bevatten de boxen geregeld kaarsen, kaarten, sieraden, zeepjes, fan-art, tasjes en thee. Je weet nooit zeker wat er in de box zit, maar dat de goodies altijd goed passen bij het boek is zeker!

Wat zat er in de boekenbox van april?

Paardenliefhebbers en royalty-watchers opgelet! Het thema van de Nederlandstalige box was ‘Koninklijke intrige’. Het nieuwste boek van Jana Hoch, ‘De kroon en de droom’ van Best Of Ya zat in de box, het tweede deel in de Royal Horses-serie. Naast het boek zaten er veel goodies in de box, helemaal in de stijl en kleur van het boek. Alles was goudkleurig/geel, van het inpakpapier waarin het boek verpakt zat tot het verpakkingsmateriaal in de box. 

De box bevatte een goudkleurige ketting van een paardenhoofdje, stevige deurhanger, paperclips in de vorm van paarden, wit en goudkleurig washi-tape, een pen met een kroontje, een kroonvormig waxmelt en een boekenlegger van Best Of Ya. 

Ik vind de goodies heel goed bij het boek passen en persoonlijk vind ik alles leuk en bruikbaar (behalve de zeep, maar dat ligt aan mij, want ik gebruik geen stukken zeep haha). Alles was netjes verpakt en sommige items zitten nog eens extra verpakt in cadeauzakjes of -papier, waardoor het uitpakken van de box een waar feestje is. 

De Nederlandstalige boekenbox kost 35 euro (met abonnement 32,50 euro) en de Engelstalige boekenbox kost 39,50 euro (met abonnement 35 euro). Als je alleen de goodies wilt, varieert de prijs tussen de 17,50-20 euro. 

De box wordt aan het einde van de desbetreffende maand verzonden. Soms is er vertraging, maar dan laat Tiny Tree Trunk je dit netjes weten. Je krijgt altijd een Track&Trace om het pakket te kunnen volgen. 

De thema’s van de mei-boekenboxen zijn inmiddels al bekend. Voor de Nederlandstalig box is dit ‘Voor wie is de kroon?’, voor de Engelstalige box is dit ’Sky Cities’. Bestellen is vanaf nu mogelijk. Ook sommige oudere boxen zijn nog beschikbaar, dus neem zeker even een kijkje op de site www.tinytreetrunk.nl!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Anina

Anina

Anina van As (23) houdt al haar hele leven van lezen en boeken. Hoewel ze geniet van een goede thriller en een liefdevolle roman, blijven YA-boeken altijd haar favoriet. Naast lezen vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, te sporten, series en films te kijken en is het haar droom ooit een eigen boek te schrijven. In het dagelijks leven werkt Anina als kleuterleerkracht op een basisschool in de buurt van Rotterdam. Hoewel de kinderen in haar klas nog een beetje te klein zijn om zelf te kunnen lezen, vindt ze het geweldig om prentenboeken voor te lezen en de kinderen die het willen te leren lezen. Naast haar baan doet ze de master Educational Needs.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.