De 9 leukste boeksokken voor boekenliefhebbers

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Als het kon, zou ik de hele dag rondlopen op mijn kousen. En het liefst van al nog van die mooie, leuke, kleurrijke kousen. Ik zou nooit meer schoenen dragen. Hieronder lijst ik de leukste kousen op die boekgerelateerd zijn. Misschien een leuke tip om op je kerstlijstje te zetten?

[Bron: AliExpress]

Deze kousen kan je kopen via AliExpress en kosten maar €1,23!

[Bron: Etsy]

Laat iedereen weten dat wanneer je met je voeten omhoog zit, je bezig bent met lezen in een goed boek. Deze sokken koop je via Etsy voor €7,83!

[Bron: Etsy]

Deze leuke, kleurrijke gestreepte kousen kan je ook via Etsy kopen voor € 11,53. Het leukste aan deze kousen is toch wel het boekje aan de tenen!

[Bron: Bol]

Deze leuke kousen zijn wel écht heel toepasselijk in tijden van lockdown. Wie wil deze kousen nu niet hebben? Te koop bij bol.com voor €11,99.

[Bron: Redbubble]

Deze kousen die ontworpen door Evannave kosten €14.15.

[Bron: Amazon]

Voor €6,80 kan je deze leuke sokken met boeken erop bestellen via Amazon.

[Bron: Modcloth]

Door de vele kleuren staan deze sokken zeer leuk aan je voeten en ze hebben nog een retrovibe ook! Deze sokken kan je voor €14,00 bestellen via Modcloth.

[Bron: Redbubble]

Voor €14,15 koop je deze leuke boekensokken bij Redbubble.

[Bron: Bol]

Als laatste heb ik gekozen voor mijn persoonlijke favoriet. Zeg nu zelf, katten én woordpuns, wat heb je nog meer nodig? Deze sokken kan je via Bol.com bestellen voor €11,99.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (26) komt uit een stadje in België. Momenteel studeert ze lerarenopleiding secundair onderwijs in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De 9 leukste boeksokken voor boekenliefhebbers

  1. Superleuk! Die felgekleurde van Amazon (roze, groen, blauw) en die gestreepte van Etsy vind ik het tofst 😀 Die komen op mijn kerstlijstje 😛

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.