Logo-youngadults-site

Win 1x Dor van Neal en Jarrod Shusterman

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Namens Fantoom mogen wij 1 exemplaar van Dor van Neal Shusterman en Jarrod Shusterman weggeven. Wil jij dit spannende dystopische verhaal lezen? Laat hieronder een reactie achter en wie weet win jij dit exemplaar.

Over Dor Door de droogte is het leven is een eindeloze lijst van verboden geworden: verboden de tuin te besproeien, verboden het zwembad te vullen, verboden lang te douchen. Daar valt nog goed mee te leven blijkt als er opeens nergens meer een druppel uit de kraan komt. De media besteden nauwelijks aandacht aan de ‘Tap-Toe’, zoals ze het verschijnsel hebben gedoopt. Net als de rampenbestrijding hebben ze de handen vol aan een orkaanramp in een andere staat die sensationelere beelden oplevert. Maar het anders zo rustige wijkje waar Alyssa woont verandert in een mum van tijd in een oorlogsgebied: ooit bevriende buurtbewoners komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in hun radeloze zoektocht naar water. Wanneer haar ouders op een dag niet terugkeren en zij en haar

Deze actie is afgelopen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Win 1x Dor van Neal en Jarrod Shusterman

  1. Wat een gave actie! Ik zou graag dit boek willen winnen!

  2. Wat een supergave winactie, ik doe graag mee! Dit boek staat nog hoog op mijn wensenlijstje en ben heel nieuwsgierig naar het verhaal 🙂

  3. Jaaaa! Ik doe heel graag mee. Ik ben zo benieuwd naar dit boek ?

  4. Gaaf!! Dit is zo’n mooi boek!! Ik doe heel graag mee met de winactie!!

  5. Ik loot heel graag mee! Het lijkt me een super tof boek!

    1. Ik heb een aantal lyrische recensies gelezen. Ik wil dit boek nu ook zo graag lezen!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.