Logo-youngadults-site

Win 1x De Wildernis In (geïllustreerde editie)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Namens Fantoom mogen wij 1 exemplaar van De wildernis in van Erin Hunter weggeven. En dit is de geïllustreerde versie! Winnen? Maak een mooie collage, tekening of zet je eigen katten in om een leuke foto te maken en zet deze in je stories. Wees creatief! Alles mag 🙂 Tag @youngadultsnl en @fantoom_nl. @youngadultsnl deelt alle inzendingen in haar stories. De leukste inzending wint het geïllustreerde exemplaar. Vrijdag 10 januari maken wij de winnaar bekend.

Over De Wildernis In

Een prachtig geïllustreerde editie van het eerste boek over de Warrior Cats.
Vier wilde kattenclans delen al eeuwenlang het woud volgens de regels die vastgesteld zijn door hun voorouders. Maar nu de SchaduwClan zich niet langer aan die regels houdt en het hele woud wil overheersen verkeert de DonderClan in groot gevaar.
Dappere krijgskatten sterven, soms onder vreemde omstandigheden…
Maar dan verschijnt ineens een doodgewone huiskat in het woud. Hij heet Rufus en hij wil maar een ding: leven volgens de clanregels. Zijn komst markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de Clans.

Deze actie is afgelopen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today