YA-debuut van bestsellerauteur Marion Pauw verschijnt eind september bij uitgeverij kluitman

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Marion Pauw ken je wellicht als schrijfster en scenariste  – ze is een van Nederlands populairste auteurs. Met Daglicht won zij in 2009 de Gouden Strop. Er werden bijna 200.000 exemplaren verkocht. Het boek is uitgebracht in zes landen, waaronder USA, Duitsland en Italië, én verfilmd. Haar meest recente werk is De experimenten.  Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen, en debuteert eind september met de spannende young adult-novelle Stief bij uitgeverij Kluitman

In deze lijn van Kluitman verschijnen mooie, gebonden en spannende boeken voor een toegankelijke prijs en rond de 100 pagina’s. De uitgeverij probeert hiermee jongeren te verleiden tot het lezen van meer boeken. Niet te dik, wél een boeiend verhaal.

STIEF
De ouders van de vijftienjarige Kiki zijn twee jaar geleden gescheiden en ze woont bij haar moeder. Kiki’s vader heeft inmiddels een nieuwe vriendin én een baby, maar haar moeder heeft nog veel moeite om de scheiding te verwerken. Pas als Kiki’s moeder een nieuwe vriend krijgt, bloeit ze weer op. Maar dan komt Kiki erachter dat deze man niet is wie hij zegt te zijn…

Boek gegevens
Stief | Marion Pauw | € 8,95 | 96 pagina’s | verschijnt in september | Kluitman | ISBN: 978 90 206 0957 8

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today