Jennefer Mellink tekent boekcontract voor jongerenroman

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

YA-thrillerauteur Jennefer Mellink heeft het boekcontract getekend voor een YA-roman bij uitgeverij Kluitman. Opgepast zal in het voorjaar 2020 verschijnen in de Kluitman novelle-lijn. Eerder schreven auteurs Marion Pauw en Stine Jensen een novelle voor deze lijn.

In deze succesvolle boekenlijn van Kluitman verschijnen mooie, gebonden en spannende boeken met een toegankelijke prijs. Voor lezers die niet zo’n groot budget hebben, zijn deze ‘onder de tien euro’ boeken uitermate geschikt. Hiermee probeert de uitgeverij het lezen te stimuleren en jongeren te verleiden tot het lezen van meer boeken. Niet te dik, wél een boeiend verhaal.

De uitgeverij wil bevlogen auteurs aan deze lijn koppelen die voor jongeren een gezicht en een inspiratie kunnen zijn.

Jennifer Mellink schreef eerder al Gebroken (2014, debuut). Gebroken is een zenuwslopend spannende young adult-thriller die lovend werd ontvangen en tevens werd genomineerd voor “beste young adult thriller 2014” (Hebban). Haar tweede young adult thriller Kwaad Bloed verscheen in juni 2015. Ook over dit boek zijn de recensies en reacties zeer positief. Haar derde boek, Gevarenzone, verscheen in juli 2016. Vermoorde onschuld verscheen eind mei 2018 bij Luitingh-Sijthoff. Momenteel werkt ze aan haar vijfde young adult thriller en diverse andere schrijfprojecten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb jij de allerleukste Reading Journal al besteld? Deze meer dan 200+ pagina tellende journal heeft toffe invullijstjes en challenges en een strakke boekrecensie pagina’s om je beoordelingen bij te houden. 

De journal is in onze Spring is in the air journal box verkrijgbaar, maar je kunt de journal ook los bestellen.

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.