Logo-youngadults-site

Maisie Williams speelt Mary in ‘The forest of hands and teeth’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

maisiewilliamsMaisie Williams van Game of Thrones is momenteel aan het onderhandelen voor de hoofdrol in The forest of hands and teeth. Een film gebaseerd op het boek De klauwen van het woud van Carrie Ryan. Als het doorgaat zal Williams Mary spelen, een meisje dat ergens in de toekomst woont waar een groot deel van het menselijke ras is besmet met een bloeddorstige virus. Een virus dat de mensen laat dwalen als kannibalen. Al snel hangt het menselijk bestaan af van Mary en het leiden van haar groep door de donkere diepten van the forest of hands and teeth.

Katy Maberly is de director samen met Doug Liman. Een quote van Maberly: “I am so incredibly excited to be stepping into the ‘Forest’ and collaborating with such a brilliant creative mind as Doug’s. We can’t wait to bring Ryan’s fantastical world to life and are absolutely thrilled to have Maisie on board.”

Wie van jullie heeft het boek De klauwen van het woud gelezen? En wie wil de film graag zien? Wij op de redactie zijn mega benieuwd. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.