Logo-youngadults-site

Adam Kennenth Wilson speelt Ragnor Fell in TMI

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ragnor-Fell-The-Mortal-Instruments-Cassandra-Clare-Adam-Kenneth-Wilson-young-adults.nl-verkleindWe zijn blij het nieuwste lid van de cast van de The mortal instruments-tv-serie bekend te kunnen maken! Adam Kenneth Wilson zal in de rol kruipen van de enige echte Ragnor Fell. Adam is niet voor het eerst op onze schermen want hij heeft al geschitterd in onder anderen Ending the Eternal en 24 Hour Rental, en dan noemen we er slechts een paar.

Ragnor Fell is nukkig, een beetje een eenling en heeft een hoffelijke wijze die uit een andere tijd lijkt te komen. Hij was ooit de ‘Hoge Heksenmeester van London’  en daarbij een van Magnus Bane’s oudste vrienden. Verder is hij een vrij opvallende verschijning met zijn witte haar, zwarte ogen en niet te vergeten zijn groene huid.

We kunnen niet wachten Adam volgend jaar te zien in The mortal instruments. En hopen dat hij zijn rol op magische wijze zal vervullen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.