Logo-youngadults-site

Potterheads ontroeren met #PotterItForward

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Harry-Potter-PotterItForward-4-verkleindPotterheads hebben weer een manier gevonden om de Dreuzelwereld op stelten te zetten. Op een klein briefje een berichtje schrijven aan de toekomstige lezer van je oude Harry Potterboek. Dat is het initiatief dat de website Mugglenet.com heeft gelanceerd. Onder de hashtag #PotterItforward schrijven de Potterfans op een briefje wat de boeken voor hen hebben betekend toen zij de boeken (voor het eerst) lazen.

Ze laten de briefjes achter in Harry Potter boeken-in de bibliotheek, in boekwinkels of in de boeken die ze zelf doneren en op willekeurige plaatsen achterlaten. Het idee erachter is, om ook de huidige generatie (jonge) lezers kennis te laten maken met de geweldige wereld van Harry Potter. Want zeg nou zelf? Een leven zonder Harry Potter is als een wereld zonder kleur, als een Hermelien zonder antwoord en als een George zonder Fred…

Social media stromen ondertussen vol met de foto’s van de #PotterItForward-berichtjes. Zowel van de zenders, als de ontvangers. De berichtjes in de boeken bevatten krachtige, soms emotionele boodschappen. De boeken zijn dan ook voor velen van ons, zoveel meer dan alleen goede boeken.

Wil jij ook meedoen met deze geweldige missie en de levens van de Dreuzels in jouw omgeving verreiken met de meest fantastische verhalen allertijden? Dat kan, schrijf op een briefje een klein, bijzonder, mooi, inspirerend berichtje aan de toekomstige lezer en onderteken het met #PotterItForward. Laat vervolgens je briefje achter in een Harry Potter-boek. Ik ga er in ieder geval morgen mee beginnen! (Mocht je ervoor kiezen om de briefjes in boeken van de bib of boekwinkel achter te laten, zou ik wel even toestemming vragen!)

Harry-Potter-PotterItForward-2Harry-Potter-PotterItForward-3

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.