Logo-youngadults-site

Even voorstellen: onze nieuwe recensent Denise Meyer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Denise zwartwit - verkleindHet is jullie vast niet ontgaan dat we uitbreiding zochten van ons team recensenten. Met veel enthousiasme stuurden jullie proefrecensies is en pfoee.. wat was het lastig om een keuze te maken! Daarom hebben we besloten niet twee maar drie recensenten aan ons team toe te voegen. Vandaag stellen we Denise Meyer aan jullie voor.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik studeer Literair Vertalen aan de Universiteit Utrecht en ben momenteel bezig met het afronden van mijn scriptie. In januari ga ik beginnen met mijn stage bij een literair agentschap. Verder heb een bijbaantje bij De Tuinen en na mijn afstuderen ga ik samenwonen met mijn vriend. Ik lees graag, ik maak kostuums en ik houd ook van bakken en gamen, en ik vind het supergezellig om met mijn lieve vriendinnen bij de Yoghurt Barn in Utrecht te vertoeven.

Wat is je favoriete subgenre?
Ik ben dol op young-adult literatuur, en dan voornamelijk op dystopische boeken zoals The Hunger Games en Divergent. Ik vind het erg belangrijk dat een boek spannend is, maar dat er ook de nodige humor in verweven zit. Een goede thriller of een hilarische chicklit is bij mij dus ook altijd welkom!

Wat is je favoriete auteur en/of boek?
Wat een lastige vraag! Eh… ik heb net Val en Verlossing van Leigh Bardugo uit en ik vond de hele Grisha-trilogie echt prachtig. Als ik dus móet kiezen staat deze serie momenteel op nummer één omdat Leigh Bardugo de Grishawereld zo uitgebreid neergezet heeft en ik haar schrijfstijl gewoon ontzettend prettig vond. Maar de Edelsteentrilogie van Kerstin Gier vind ik bijvoorbeeld ook geweldig – Kerstin heeft zoveel humor en ik kon heerlijk zwijmelen, love it!  

Waarom wilde je graag voor Young-adults.nl recenseren?
Ik lees graag young-adult boeken en vind het ook erg leuk om met anderen over boeken te discussiëren. Young-adults.nl is voor mij dus het perfect platform om mijn hobby uit te oefenen J ook ben ik gek op verfilmingen van young-adult literatuur en alles wat te maken heeft met mijn favorieten boeken en schrijvers – ik voel me hier dus helemaal thuis. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.