Logo-youngadults-site

Dagverslag Maze Runner: The Scorch Trials

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

mazerunnerscorchtrialsYay! Vandaag om half elf mocht ik als één van de eersten Maze Runner: Scorch Trials zien! En wat een gave film, zeker een aanrader!
De dag begon helaas een beetje vervelend, natuurlijk moest ik weer verdwalen. Het zal ook weer eens niet … maar dat heeft mij niet tegengehouden en om vier over half elf kwam ik eindelijk aan bij Warner Bros. De meiden achter de balie moesten al lachen, ‘rustig adem halen, je bent nog op tijd,’ zei één van de meisjes. Met een lach antwoordde ik, ‘ja gelukkig wel.’  

Snel werd ik naar de zaal begeleid, iedereen zat er natuurlijk al. Precies op dat moment kwamen de letters The Scorch Trials in beeld. Nu begon het echt, ik zou eindelijk de film zien waar ik al tijden op wachtte! Ik moet je zeggen dat ik bijna de hele film op het puntje van mijn stoel heb gezeten. Wat was het spannend, niet normaal! Voor de mensen die het boek nog niet hebben gelezen (zoals ik), er gebeuren dingen die je niet verwacht! Dus nu ik eindelijk deel twee van de film heb gezien, wordt het misschien tijd dat ik de boeken ook ga lezen. Gelukkig staan ze al te pronken in mijn kast.

Voor de filmliefhebbers die nog meer willen weten, morgen zal mijn recensie online komen! Zet in ieder geval 17 september in je agenda want dan komt Maze Runner: The Scorch Trials in de bioscoop ;). Nog niet overtuigend? Bekijk dan hieronder de trailer.

maze-runner-scorch-trials

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.