Logo-youngadults-site

Heruitgave spraakmakende roman Floortje Zwigtman

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zwigtman Wolfsroedel 550 uitsnede[UPDATE] Fan van Floortje Zwigtman? Ja? Nee? Hoe dan ook: in november verschijnt de heruitgave van haar spraakmakende, prijswinnende roman Wolfsroedel bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff!

Als we het juryrapport van de Gouden Uil mogen geloven, is dit een boek dat je niet mag missen. ‘Met dit verhaal bewijst Floortje dat ze de vertelkunst meester is.’ vond de jury. Het is dan ook niet gek dat ze de prijs won.

Floortje plaatst op haar website de volgende tekst: ‘Bij het verschijnen van dit boek in 2002 maakten de gewelddadige scènes nogal wat los onder volwassen lezers. Hoe bloeddorstig zijn de wolven nog in de rauwe wereld van 2015? Ik ben benieuwd naar de mening van (nieuwe) lezers!’

In een Facebook Chat-gesprek zei Floortje wat tegen mij wat ik jullie niet wil onthouden (met toestemming): ‘Ik denk dat mensen nu minder snel geschokt zullen zijn. Maar het kan wel op andere manieren actueel zijn. We hebben het hier natuurlijk over jongens die zich aansluiten bij een ‘broederschap’ om het Kwaad (of wat zij als het kwaad zien) te gaan bestrijden…’

Ik heb het boek nog niet gelezen, maar ga dat nu zeker wel doen. En als dit artikel je niet al nieuwsgierig maakt, dan misschien de cover wel. We hebben nu namelijk de HQ-cover van Wolfsroedel en zijn dolenthousiast!

Zwigtman Wolfsroedel 550

Wat vinden jullie van de cover? Maakt-ie jullie nieuwsgierig?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.