Logo-youngadults-site

5 Young Adult-films die zijn geflopt – Part three

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

flopLast but not least, part three van Young Adult-films die zijn geflopt. Dit keer zijn het er geen 6 maar 5. Hieronder vind je een laatste overzicht van de films die zijn geflopt:

1. The Host (2013)

Er zat vijf jaar tussen de release van het boek en de film. Een lange tijd waardoor de fanbase van The Host waarschijnlijk geen interesse meer had in de film en uit hun Young Adultjaren waren gegroeid. Daarnaast is het een standalone wat de film ook niet aantrekkelijk heeft gemaakt.

 thehost

2. Inkheart (2008)

Soms moet een boek op papier blijven en niet worden verfilmd. Dit is ook het geval met Inkheart. Deze les leerden ze pas nadat ze nauwelijks het budget terug kregen wat ze in de film hadden geïnvesteerd. Director Iain Softley kon de charme van het boek in de film niet goed overbrengen.

 

inkheart

3. City of Ember (2008)

Ronan en de setting van Ember waren zeer gewaardeerd. Helaas heeft de director Gil Kenan veel dingen weggeschrapt van het boek waardoor er veel vragen onbeantwoord bleven in de film. Het resultaat, een film met mooie dingen om naar te kijken zonder relaties.

 

cityofember

4. Holes (2003)

De tweede novel van Holes vindt niet plaats in Camp Green Lake. Dus zonder LaBeouf, Weaver, Tim Blake Nelson of Jon Voight, wilde director Andrew Davis geen tweede film maken.

 

holes

5. Alex Rider: Operation Stormbreaker (2006), I Am Number Four (2011), and Beastly (2011)

Deze films hebben allemaal twee dingen gemeen, Alex Pettyfer en het zijn allemaal slechte films. Alle drie de films draaien meer om zijn hunky looks dan zijn acteervaardigheden, wat erg jammer is. Dit is vooral aanbod in Beastly, de film waarin zijn karakter repulsief moet zijn maar er eerder uit ziet als Alex Pattyfer met littekens en tattoos. I’am Number Four heeft tenminste gaaf camerawerk van Guillermo Del Toro.

 

i am number four

Wat vinden jullie? Ondanks een paar minor errors hebben wij van de redactie toch van een paar films genoten 😉

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.