Logo-youngadults-site

The Hobbit binnenkort op dvd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies Het einde van het avontuur van Bilbo, Thorin en Gandalf is nabij! Fans van Midden Aarde worden nog eenmaal ondergedompeld in de magische Hobbit wereld met de Extended Editie van The Hobbit: The Battle of the Five Armies.
Deze epische avonturenfilm van Academy Award-winnende regisseur Peter Jackson wordt door Warner Bros. Home Entertainment op 18 november als Extended Edition uitgebracht op 3D Blu-ray (5-discs), Blu-ray (3-discs) en DVD (5-discs). Deze uitgebreide uitgave van The Hobbit: The Battle of the Five Armies bevat 20 minuten aan extra filmmateriaal en meer dan 9 uur aan bonusmateriaal en mag in geen enkele collectie van de Hobbit fan ontbreken. Deze derde film in de trilogie van het onverminderd populaire meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien is vanaf 18 november verkrijgbaar op (3D) Blu-ray en DVD. 

Voor de fans die de The Hobbit-trilogienogmaals willen beleven, verschijnt op 18 november ook de The Hobbit Trilogy Extended Edition. De Blu-ray™ editie bevat 9 discs, de DVD editie bevat 15 discs.

 

HOBBIT 3DBD 3D

 

Synopsis 
Nadat Bilbo Balings, Thorin Eikenschild en de groep dwergen hun Koninkrijk heroverd hebben op Smaug, hebben zij ook onbedoeld een dodelijke kracht losgelaten op Midden-Aarde. Smaug neemt wraak en zorgt voor vele slachtoffers onder de inwoners van Meerstad. Thorin is geobsedeerd door zijn heroverde rijkdom en is bereid zijn vriendschap en eer hiervoor op te offeren. Bilbo wordt gedwongen een wanhopige en gevaarlijke keuze te maken. Maar grotere gevaren zijn op komst. Sauron stuurt zijn Ork-legioenen naar de Eenzame Berg. Als de duisternis nadert staan Elven, Dwergen en mensen voor de keuze; zich verenigen of hun Koninkrijk ten onder zien gaan. De toekomst van Midden-Aarde hangt aan een zijden draad.

 

Bonusmaterialen (3D) Blu-ray™ en DVD:
•    Toelichting van Peter Jackson, regisseur / producent / scriptschrijver en Philippa Boyens, co-producer / scriptschrijver.
•    De bijlagen – De bijlagen XI en XII laten de chronologische volgorde van de verfilming van The Battle of the Five Armies zien. Het werk op de set is vastgelegd en in volgorde gedocumenteerd in de drie opnameblokken.
•    Nieuw-Zeeland: Home of Middle-earth – Deel 3

 

Releasedatum:

18 november 2015 

Kijkwijzer:

12, geweld

Speelduur:

163 minuten (excl. bonusmaterialen)

 

 

 

 

 

 

 

foto 1 Hobbot

 

 

foto 2 Hobbit

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.