Logo-youngadults-site

The Originals het complete tweede seizoen op Blu-ray en dvd!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

theoriginalsSmul jij ook van de spannende vampieren in The Originals? Dan hebben wij goed nieuws, want 14 oktober komt het complete tweede seizoen uit Blu-ray en DVD. Na het spannende eerste seizoen van The Originals, de spin-off van The Vampire Diaries, barst nu echt de hel los! Vampieren, heksen, weerwolven … allemaal willen ze de macht en zijn ze bereid daar behoorlijk wat voor op te offeren. Als er dan ook nog eens geheimen uit het verleden geopenbaard worden, weet je waar je als kijker aan toe bent: een bloedstollende tweede seizoen! Laat je meezuigen in 22 gloednieuwe afleveringen en een bijzondere selectie bonusmaterialen.

 

In het eerste seizoen keerde de vampier-weerwolf hybrid Klaus Mikaelson (Joseph Morgan; The Vampire Diaries, Immortals) samen met zijn broer Elijah (Daniel Gillies; Saving Hope) en zus Rebekah (Claire Holt; Mean Girls 2) terug naar de levendige, bovennatuurlijke stad New Orleans, waar hij ontdekte dat weerwolf Hayley (Phoebe Tonkin; The Secret Circle) zwanger was van zijn kind en vampier Marcel (Charles Michael Davis; Grey’s Anatomy), die dood gewaand werd, het French Quarter in handen had. Een bloedige oorlog tussen de vampieren en heksen was het gevolg.  In het tweede seizoen moeten onze helden zich aanpassen aan de nieuwe status quo, nu de nieuwe machtige weerwolven de stad in handen hebben. Klaus moet wennen aan zijn nieuwe zwakheden en Elijah probeert wanhopig Hayley, die nu een hybride is, te redden van een vicieuze cirkel van zelfvernietiging. Nu er meerdere Mikaelsons opduiken, neemt het begrip “familie is macht” een hele nieuwe betekenis aan.

 

Bonusmateriaal:

–     

The Originals Comic-Con Panel 2014 – Cast en producenten bespreken het komende tweede seizoen

–    

The Originals: Always and Forever – De uitvoerende producenten en cast van The Originals, bespreken de machtige Mikaelson familie

 
The Originals is een spin-off serie van de eveneens succesvolle horror fantasy serie The Vampire Diaries. Seizoen 3 van The Originals wordt dit najaar op TV uitgezonden.  

Releasedatum:  

14 oktober 2015

Speelduur:

22 afleveringen van 42 minuten

Kijkwijzer:

16; geweld, grof taalgebruik

 

the-originals-cast-photo

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.