Logo-youngadults-site

Deel 3 van de serie Wait for me van Jennifer L. Armentrout verschijnt binnenkort!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Blijf bij mijDeel 3 van Jennifer L. Armentrout haar serie Wait for me genaamd Blijf bij mij verschijnt op 1 oktober! Ja jullie hebben het goed gelezen, Jennifer L. Armentrout! De schrijfster heeft namelijk besloten om verder te schrijven onder haar eigen naam in plaats van haar pseudoniem J. Lynn.

Het is nog even wachten tot deel 3 uitkomt maar we hebben goed nieuws voor de lezers die niet kunnen wachten! Jennifer L. Armentrout heeft namelijk twee korte verhalen geschreven die als e-boek zijn uitgebracht. En nog meer leuk nieuws, want Voor altijd  is gedurende augustus afgeprijsd naar €0,49,- en Het aanzoek is gedurende september €0,49,-.

Hoe gaaf is dit?! Wij wensen jullie veel leesplezier!

Voor altijd

Over Voor altijd
…. Avery haar verhaal.

Avery wordt totaal overrompeld door een fonkelende ring. Het is alweer een tijd geleden dat we meeleefden met Avery in Wacht op mij, en zij een relatie kreeg met de onweerstaanbare Cam. Als ze op bezoek is bij zijn familie, gaat hij ineens naar boven, om verdacht lang weg te blijven. Wat is hij aan het bekokstoven? Voor altijd is een kort verhaal van Jennifer L. Armentrout (J. Lynn) in de ‘Wacht op mij’-serie, waar ook Ga voor mij en Blijf bij mij bij horen.

Auteur: Jennifer L. Armentrout, Titel: Voor altijd, Prijs: €0,99 ISBN e-book: 9789401905855

 

Hetaanzoek

Over Het aanzoek
…. Cam zijn verhaal.

Cam bereidt zich voor op de vraag der vragen. Cam, o Cam… hoe leuk we Jase van Ga voor mij ook vinden, we hebben altijd een warm en fuzzy plekje voor jou bewaard in ons hart. Maar we begrijpen wel dat jij voor Avery kiest, hoor. We zouden niet anders willen. Het aanzoek is een kort verhaal van Jennifer L. Armentrout (J. Lynn) waarin Cam, die we nog kennen uit Wacht op mij, op één knie gaat voor zijn Avery. Als hij zich tenminste over zijn koudwatervrees heen kan zetten – maar daar gaan we wel van uit. 😉

Auteur: Jennifer L. Armentrout, Titel: Het aanzoek, Prijs: €0,99, ISBN e-book:  9789401905862

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.