Logo-youngadults-site

Blossom Books komt met De grote Dilemma op Dinsdag weekkalender!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

blossom books  read  love  blossom  young adult  boekenNa Het Grote Dilemma op Dinsdag-boek komt Dilemma op Dinsdag in samenwerking met Blossom Books met een nieuw product: De Grote Dilemma op Dinsdag weekkalender! De kalender ligt vanaf half september in de boekwinkel en de betere giftshop en heeft een advies verkoopprijs van € 15,99.

Vorig jaar was Het Grote Dilemma op Dinsdag-boek dé hit van het najaar. Het boek verscheen in november en dit was het begin van een heuse Dilemma-epidemie. Het boek heeft tot ver over de jaarwisseling in De Bestseller 60 gestaan, werd 3x getoond in De Wereld Draait Door, kwam voorbij bij Carlo & Irene in Life 4 You, kreeg een eigen item op Q Music en werd internationaal in kranten besproken. Binnen 1,5 maand werden er meer dan 15.000 boeken verkocht. 

Interactief

blossom books  dilemma op dinsdag  boek  kalender supergaaf

De kalender heeft ditmaal weer een interactief karakter. Onder elke dilemma (één voor elke week) zijn lijntjes aangebracht waar je met het bijgeleverde potloodje kunt aangeven voor welk ‘deel’ van het dilemma je kiest. Zo leer je op een unieke manier je familie / huisgenoten / collega’s / klanten / vrienden / teamgenoten etc. kennen. Je hebt steeds een week om te kiezen en kunt dankzij het ringbandje elke week instappen. De kalender is niet jaargebonden.

107.000 likes
Dilemma op Dinsdag is groter dan ooit. De Facebookpagina van Dilemma op Dinsdag heeft nu méér dan 107.000 likes en er is sinds een tijdje ook een Engelse versie van de pagina te vinden: Tuesday Chooseday. Het nieuws over de kalender werd afgelopen vrijdag als primeur bekendgemaakt op de Facebookpagina van Dilemma op Dinsdag. 

De Dilemma op Dinsdag weekkalender is vanaf half september verkrijgbaar.  ISBN 978 90 206 7999 1 | advies verkoopprijs € 15,99, incl, 21% BTW

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.