Logo-youngadults-site

Caithlin’s “YA’s to be read this summer”-lijstje

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

summer-reads-thumbHet is voor mij officieel: ik ben geslaagd voor mijn HBO-opleiding en ik heb nu écht vakantie! Wat ga ik doen? Lezen natuurlijk! Hierbij wil ik mijn “YA’s to be read this summer”-lijstje met jullie delen. Lezen jullie met mij mee?

Het aller eerste boek dat ik gewoon écht uit moet lezen deze zomer is Endgame, The Calling, van James Frey. Ik ben al over de helft, maar oef wat gaat het traag. Het boek zelf leest erg vlot weg, dát wel, maar het pakt me gewoon totaal niet. Erg jammer, want ik had er veel van verwacht. Wat waren jouw ervaringen met Endgame?

Het tweede boek dat ik ga oppakken deze zomer is Pupil van Julie Kagawa, welke 9 juli uitkomt. Ik kan echt niet wachten om dit boek te lezen. Zoals ik in een eerder bericht heb genoemd, heb ik het eerste hoofdstuk al gelezen (klik klik!) en ik was onmiddellijk erg enthousiast.

Nummer drie op dit lijstje is Shadow and Bone van Leigh Bardugo, een boek dat ik al sinds maart 2015 in mijn bezit heb, maar waar ik helaas nog niet aan toe gekomen ben. Ik heb er ongelooflijk veel goeds over gehoord, dus ik kan écht niet wachten.

Het vierde en laatste boek, omdat ik gewoon niet zo’n snelle lezer ben (hehe..) en ook nog andere boeken wil lezen (o.a. uit het Sci-Fi genre), is Losing it van Cora Carmack. Dit boek valt in een compleet ander genre dan dat ik gewoonlijk lees, maar ik ben er erg benieuwd naar. Het klinkt namelijk als een heerlijk, komisch en zomers boek.

Welke boeken wil jij écht lezen deze zomer? Of heb je nog aanbevelingen voor mij en de rest van de redactie? Schroom niet om te reageren! 😉 

ToBeReadInSummer Afb Caithlin

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Caithlin

Caithlin

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.