Logo-youngadults-site

Julie Kagawa: mother of dragons!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

PupilJulieKagawaNa de populaire series The Iron Fey en Blood of Eden komt Julie Kagawa met een nieuw meeslepend verhaal: Pupil, een verhaal over draken en drakendoders, liefde en duistere geheimen.

“Een geheim genootschap en een verboden liefde…

Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon.

Ember en haar broer Dante zijn jonge draken die voor het eerst worden losgelaten in de mensenmaatschappij. Eén zomer lang mogen ze als gewone tieners van hun relatieve vrijheid genieten vóór Talon beslist over hun toekomst. Broer en zus vermaken zich uitstekend met vrienden aan het strand, maar vooral de opstandige Ember wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Een van haar nieuwe vrienden is de knappe, serieuze Garret, van wie ze zeer menselijke kriebels in haar buik krijgt. Wat ze niet weet, is dat Garret is opgevoed met maar één doel: hij moet draken die zich verborgen houden tussen de mensen opsporen en vernietigen…”

Het eerste hoofdstuk heb ik al gelezen via de website van HarperCollins Holland: wat leest dit boek toch heerlijk vlot! Precies zoals ik gewend ben van de boeken van Julie Kagawa. O, en heb je die stoere cover al gezien? Ik ben verkocht!

Wil je ook het eerste hoofdstuk van Pupil lezen? Klik dan even hier! 😉

Het boek is vanaf 9 juli overal verkrijgbaar voor een prijs van €15,- voor de paperback en €9,99,- voor het e-book!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Caithlin

Caithlin

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Julie Kagawa: mother of dragons!

  1. [quote name=”sigrid”]Heb hem juist in het Engels besteld! :)[/quote]

    Leuk! Veel plezier!

  2. Heb hem juist in het Engels besteld! 🙂

  3. [quote name=”Irisxx”]Ben ik de enige die vind dat dit verhaal heel erg op het verhaal van Firelight lijkt? Is niet erg hoor, heb heel erg van dat verhaal genoten, dus deze komt zeker op mijn to read list![/quote]

    Hoi Iris! Helaas heb ik Firelight nog niet gelezen, maar als ik zo de twee flapteksten lees, lijkt het inderdaad wel een beetje overeen te komen. Maar ik ga er volledig vanuit dat Julie Kagawa er wel een eigen draai aan heeft gegeven. 😉

  4. Ben ik de enige die vind dat dit verhaal heel erg op het verhaal van Firelight lijkt? Is niet erg hoor, heb heel erg van dat verhaal genoten, dus deze komt zeker op mijn to read list!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.