Logo-youngadults-site

Ga voor mij heeft het allemaal

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
covergavoormij

Ended soon

covergavoormijDe negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wel met heel veel plezier aan terugdenkt … maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er teveel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom: het is tijd voor Plan B.

Stoer, lief en onverwacht
Oké, ik weet het nu zeker: Ik ben fan van J. Lynn.
Al in het verhaal van Cam en Avery (Wacht op mij) krijg je een klein stukje te horen over het verhaal van Tess. Haar vriendje destijds had losse handjes, maar veel meer dan dat krijg je nog niet te lezen.
Gelukkig gaat het verhaal nu dus verder (en ja, ook Cam en Avery komen nog even terug).
Ondanks alle dingen die Tess heeft meegemaakt, is ze een ontzettend stoer en leuk hoofdpersonage. De blessure waar ze mee loopt was voor mij erg herkenbaar, aangezien ik precies hetzelfde heb gehad.
En dan Jase. Hij is het soort jongen dat ontzettend fout lijkt en weinig moeite doet om dat te ontkennen, maar eigenlijk is hij ontzettend zachtaardig. Al jaren sleept hij een geheim met zich mee en vreet het schuldgevoel aan hem.
Het is niet te missen dat ze stapelgek op elkaar zijn en de vonken vliegen dan soms ook van de bladzijdes. Helaas lijkt het erop dat een groot geheim en een gebroken hart in de weg staan.

Half vier ’s nachts
Een goed verhaal moet leuk en spannend zijn. Misschien laat het je zelfs wel lachen of huilen. Maar zonder een lekkere manier van schrijven, zal het lang zo’n heerlijk boek niet zijn.
Gelukje voor ons: Ga Voor mij heeft het allemaal.
J. Lynn slaagde er opnieuw in om me vanaf de allereerste bladzijde nieuwsgierig te maken. Eigenlijk zelfs al vanaf de eerste zin, die ik vol verbazing een paar keer opnieuw las, voordat ik verder kon; “IJsthee zou nog eens mijn dood worden.” Dit blijft ze het hele boek volhouden door leuke humor, sexy scènes en onverwachte plotwendingen.
Aan het einde van de middag kwam de postbode het boek brengen. Tussendoor moest ik helaas ook nog andere dingen doen – zoals eten en werken –, maar het was onmogelijk om het verhaal niet in één ruk uit te lezen. Het was bijna half vier ’s nachts, maar toen sloeg ik dan ook tevreden de laatste bladzijde om. Nu al heb ik zin om mijn nachtrust op te offeren voor het volgende boek in deze reeks.
Blijf bij mij verschijnt naar verwachting op 1 oktober.

Vier en een halve ster voor dit heerlijke boek.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.