Logo-youngadults-site

ELEANOR & PARK WINT! Dioraphte Literatour Prijs 2015

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

eleanor-park9789000342631 downloadTja, we hadden niets anders verwacht. Eleanor & Park is nu eenmaal een ge-wel-dig verhaal. En als je deze nog niet in huis hebt gehaald, dan heb je nu nog een reden om dat te doen!

Deze roman is daarom ook door de vakjury van de DLP uitgekozen tot beste Nederlands vertaalde jongerenboek van het jaar. Namens young-adults.nl feliciteren wij auteur Rainbow Rowell en de vertalers Annelies Jorna en Ineke Lenting. 

Tot over mijn oren verliefd op dit boek.’ John Green

Dit intrigerende boek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park gedurende een schooljaar in 1986. Park is half Koreaans en Eleanor is half Deens en half Schots, maar ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook dapper en wanhopig genoeg om het te proberen. Wanneer Eleanor Park ontmoet, zal het je doen herinneren aan je eigen eerste liefde en hoe die je mee de afgrond in sleurde.

Deze onhandige, prikkelbare tieners uit de jaren tachtig confronteren de lezer met zowel grimmige kwesties als kindermisbruik en armoede als de hilarische aspecten van een eerste liefde en hoe deze hindernissen hun leven totaal veranderden.

  • Eleanor & Park won diverse prijzen waaronder Publishers Weekly Best Children’s Book of 2013. De onvergetelijke personages bespreken zware thema’s doorspekt met hilarische scènes
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.