Logo-youngadults-site

Nieuwe, romantische verfilming van Nicholas Sparks in aantocht

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

The Longest Ride posterJullie kennen vast wel The Notebook, Dear John, A Walk to Remember, The Last Song en The Best of Me. Films die geschikt zijn voor een meidenavond, of een avond waarin je dus echt geen zin hebt om iets te doen.

Romantiek is het hoofdthema en meiden hebben soms gewoon even zo’n avondje nodig. Binnenkort (9 april!) is het daarom misschien handig om je agenda maar even vrij te houden, want dan komt de zoveelste verfilming van een Nicholas Sparks-boek uit: dit keer The Longest Ride. Dat Nicholas Sparks weet hoe hij de harten van vele vrouwen kan veroveren, is wel duidelijk. Hij heeft bovenstaande boeken geschreven en heeft tevens meegeholpen bij de productie van de films. Een ware romanticus, zou je kunnen zeggen. In zijn nieuwste boekverfilming kun je de bekende charme van de mannelijke hoofdrolspeler waarschijnlijk weer herkennen.

The Longest ride gaat over de liefde tussen voormalig rodeokampioen Luke (Scott Eastwood) en studente Sophia (Britt Robertson). Ze hebben verschillende levens: Luke wil zijn comeback maken, en Sophia staat op het punt een droombaan in New York te krijgen. Maar hun verschillende wensen en idealen stellen hun relatie zwaar op de proef. Dan komen Sophia en Luke in contact komen met Ira (Alan Alda) en die ontmoeting zal hun leven totaal veranderen.

Bekijk hieronder de trailers. Gaan jullie de film bekijken?

 

 

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.