Logo-youngadults-site

Eerste filmposter én trailer van Paper Towns

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

paper towns movie posterZowel de eerste, officiële filmposter als de eerste trailer van de verfilming van Paper Towns, naar het gelijknamige boek van John Green, staan online! Paper Towns is de tweede boekverfilming van de beroemde schrijver, en zal waarschijnlijk net zo populair worden als The Fault in Our Stars. Aan de cast ontbreekt dan ook niets. Zowel model Cara Delevingne, Nat Wolff (heeft meegespeeld in The Fault in Our Stars) als Halston Sage (How to Rock, the Bling Ring) zullen grote rollen gaan spelen.

De film zal rond 25 juni in de bioscopen draaien, en gaat over Q (Quentin). Margo, zijn buurmeisje, neemt hem mee op een nachtelijk avontuur. Maar dan verdwijnt Margo spoorloos. Ze heeft een paar cryptische aanwijzingen voor Quentin achtergelaten, die hij zal moeten ontcijferen. Samen met een paar vrienden gaat hij op een zowel bijzonder als ontroerend avontuur om Margo terug te vinden.

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.