Logo-youngadults-site

Panic van Lauren Oliver wordt verfilmd!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

PaniekAf en toe, of misschien juist vaker, is het gewoon het beste om de schrijver of schrijfster het scenario over het verhaal uit het boek te laten schrijven. Die heeft inmiddels ook het verhaal geschreven, toch? Voor de fans van Lauren Oliver is er dus goed nieuws.

Universal Studios gaat namelijk Panic (Paniek), de nieuwste roman van Oliver – bekend van Delirium Amoris en Voor ik val (Before I Fall), verfilmen. En laten ze nou eens bedacht hebben om Lauren Oliver te vragen het scenario voor de film te schrijven? Universal heeft namelijk de rechten van de verfilming bemachtigd na een felle “bidding war” in 2013, terwijl het boek pas in 2014 is gepubliceerd!

De wereldberoemde filmmaatschappij volgt hierbij het succes op van de succesvolle verfilming van de bestseller roman Gone Girl van Gillian Flynn; Twentieth Century Fox heeft ook haar het scenario laten schrijven.

Marc Platt (Into the Woods) en Adam Siegel zullen de film gaan produceren.

Wat vinden jullie van het nieuws?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Panic van Lauren Oliver wordt verfilmd!

  1. Het boek leek me wel interessant, heb het meteen aan mijn ’to read’ lijstje toegevoegd. Ik weet alleen nog niet goed of het verhaal wel sterk genoeg is om te worden verfilmd… Maar ja, wie ben ik om daar nu al over te oordelen? 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.