Logo-youngadults-site

Trailer The Longest Ride

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

the-longest-rideDe ene film van Nicholas Sparks is nog maar net de bios uit, of de volgende film is alweer in aantocht. Ditmaal maakt The Longest Ride, naar de gelijknamige roman, haar entree in de bioscopen (nou ja, volgend jaar pas, maar toch), en de eerste trailer is inmiddels uit!

Twee koppels. Twee love stories. Eén episch verhaal.

De 91-jarige Ira Levinson zit in de problemen. Terwijl hij probeert bij bewustzijn te blijven na een auto-ongeluk, krijgt hij een beeld in zijn hoofd te zien van zijn geliefde – en overleden – vrouw Ruth. Met zijn herinneringen aan haar, laat zij hem de beelden van hun leven samen zien.

Een paar kilometer verderop zal het leven van student Sophia Danko veranderen. Terwijl ze bezig is met het verwerken van een break-up, ontmoet ze de jonge, ruige Luke, en komt terecht in een wereld die niets op haar oude, privéschool-leventje lijkt. Terwijl Sophia een nieuwe toekomst voor zich ziet, houdt Luke een geheim voor zich dat alles kan verwoesten.

Begin april zal de verfilming naar het boek van Nicholas Sparks (beroemd van onder andere The Notebook, Safe Haven, Best of Me) in de bioscoop verschijnen. Kijken jullie hier al naar uit?

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.