Logo-youngadults-site

Cinderella in een nieuw jasje

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

cinderella-750x400Was je vroeger al niet weg te slaan bij video’s/ dvd’s van Disney? En dan vooral alles waar maar prinsessen in voor kwamen? Geniet je eigenlijk stiekem (of niet zo stiekem) nog steeds van al die heerlijke Disney films?
Ga er dan maar even lekker voor zitten en geniet. Want Disney komt terug met Cinderella en dit keer zijn de personages “echt” en niet getekend. Lily James is absoluut een prachtige Cinderella en Richard Madden de Prince Charming waar je altijd al van hebt gedroomd. Cate Blanchett is een mega vals kreng als stiefmoeder en Helena Bonham Carter de goede fee.
Het verhaal is zoals het sprookje hoort te zijn, maar uiteraard wel met een nieuwe, moderne twist.
Vanaf volgend jaar maart is de film in de bioscopen te zien. En ja, wij vinden dat we daar nog prima heen kunnen als volwassenen. Jullie ook?tumblr nfb575KJjF1qc7e5jo1 500Downton Abbey s Lily James stars in first trailer for Disney s Cinderella

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.