Logo-youngadults-site

Leesfragment Bekentenis van een moordverdachte

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

bekentenis-van-een-moordverdachteDe komende 8 weken zal er elke week op woensdag en op zondag een leesfragment verschijnen, soms een boek uit de oude doos en soms een leesfragment van een boek dat recent is verschenen. Het eerste leesfragment is van een spannende thriller: Bekentenis van een moordverdachte, geschreven door James Patterson. Deze schrijver is al een bekende thrillerschrijver en heeft al heel wat boeken op zijn naam staan. Maar hij betreedt nu ook de young adult markt.

Het verhaal
Tandy gaat op onderzoek uit om de onschuld van de familie te bewijzen. Opeens krijgt ze steeds terugkerende flashbacks. De herinneringen verklaren een aantal vreemde familiegeheimen, maar het graven in het verleden van haar ouders brengt ook veel gevaren met zich mee. Want wie weet welke leugens de Angels hun kinderen nog meer hebben verteld? Voor lezers vanaf 12 jaar. Bekentenis van een moordverdachte verschijnt op 7 augustus.

Eerste paar hoofdstukken van Bekentenis van een moordverdachte

Lees via de link hierboven de eerste hoofdstukken. Zit je meteen al in het verhaal en wil je verder lezen? Wij zijn benieuwd naar je reactie. Via onderstaande bestelknop kun je het boek direct via bol.com aanschaffen. bol.com  

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.