Logo-youngadults-site

Tweede trailer Fifty Shades of Grey

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

50ShadesofGreyCoverArtTja, je bent fan of je bent het niet. Er is al zoveel over de boeken gezegd, dat hoeven we allemaal niet meer te herhalen. Feit is dat op Valentijnsdag 2015 wel de film uit gaat komen.
Een eerste hele sexy trailer hebben we al gehad en deze tweede trailer is net zo spannend en stomend.

Ik ben vast van plan om de film volgend jaar te gaan kijken (al weet ik nog niet wie ik mee zal kunnen krijgen). Durven jullie het aan? Of houden jullie het liever bij de boeken?

Waar gaat het nou eigenlijk over:
Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt.

Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.