Logo-youngadults-site

Mockingjay part 1 in de bioscoop!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

Wij zijn ontzettend blij en we hebben ons er zo lang op verheugd! Mockingjay – part 1, naar de boeken van Suzanne Collins, draait in de bioscoop! Het meesterlijke verhaal van deze supergeweldige trilogie gaat verder. Wij kunnen niet wachten tot we de film in de bioscoop kunnen kijken. En jullie?

 Waar gaat het verhaal over?

Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

Bekijk hieronder de trailer nog even. Laat ons zeker weten wat je van dit deel vindt! En als je de marathon hebt gezien, dan horen we graag je ervaring! Was het een lange zit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Mockingjay part 1 in de bioscoop!

  1. Ik ben naar de marathon geweest!! Ik vond het de moeite waard haha
    De derde film vond ik minder sterk dan de vorige 2 maar Josh Hutcherson vond ik echt geweldig acteren en het einde van de film!!!!! waaahh!!! eng haha

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.