Mockingjay part 1 in de biosccop!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

thehungergamesmockjp1poster3bWij zijn ontzettend blij en we hebben ons er zo lang op verheugd! Mockingjay – part 1, naar de boeken van Suzanne Collins, draait in de bioscoop! Het meestelijke verhaal van deze supergeweldige trilogie gaat verder. Wij kunnen niet wachten tot we de film in de bioscoop kunnen kijken. En jullie?

 Waar gaat het verhaal over?

Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

Bekijk hieronder de trailer nog even. Laat ons zeker weten wat je van dit deel vindt! En als je de marathon hebt gezien, dan horen we graag je ervaring! Was het een lange zit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Mockingjay part 1 in de biosccop!

  1. Ik ben naar de marathon geweest!! Ik vond het de moeite waard haha
    De derde film vond ik minder sterk dan de vorige 2 maar Josh Hutcherson vond ik echt geweldig acteren en het einde van de film!!!!! waaahh!!! eng haha

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today