Logo-youngadults-site

De Donkere Kroon rooft je hart

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
De-donkere-kroon-9789022571118

Ended soon

De-donkere-kroon-9789022571118De Donkere Kroon is het vervolg op het epische fantasy boek De Glazen Troon van Sarah Maas. in De Donkere Kroon volgen we verder Celaena die nu de kampioen van de koning is geworden. Alleen heeft ze een probleem: ze vindt het werk niet zo leuk als ze had gedacht. Ze krijgt het klaar gespeeld dat ze haar taak niet volbrengt maar zorgt er wel voor dat de koning hier niet achter komt. Hoe lang zal dit nog blijven duren? Zal ze de koning tegenwerken of toch z’n slaafje spelen…

Kick-ass van de hoogste plank

Celaena was al een stoere vrouw maar nu slaat ze toch alles. Ze laat zich niet op haar kop zitten en zal soms toch haar zin doordrijven ook al weet ze dat ze verkeerd zit. Dit draait dan weer uit in één van de vele hilarische en vol actie gepompte scènes. Celaena is de ideale heldin om door een gevaarlijke wereld gegidst te worden. Cahol is daarbij ook een grote hulp. Hij helpt Celaena en hierdoor zie hun band flink groeien. Het is fijn om te zien dat karakters die we al kennen me nog steeds kunnen verbazen.

Een vlijmpscherpe schrijfstijl die je in stukken hakt
Sarah Maas is een enorm goede schrijfster. Ze weet je te treffen met ieder woord dat ze schrijft. Ze laat een glimp van mysterie en een grote pot vol actie in haar boek zitten en dan nog eens de perfecte woorden, dan krijg je vanzelf een heel erg goed boek. Ze is één van de betere, om nog niet te spreken van de beste, fantasy young-adult auteurs die er op dit moment zijn. Alles wat ze uitbrengt zal en moet ik lezen.

Een verhaallijn als geen ander
Het plot is zoals in haar vorige boek heel erg origineel. Je weet nooit wat je te wachten staat, behalve een hele hoop actie dan. Het verhaal gaat andere richtingen uit dan alle andere fantasy boeken en dat houdt je aan het lezen. Als iemand een prijs zou moeten krijgen voor beste plot heeft deze er zeker eentje te pakken. Dit boek is een waardig en buitengewoon geweldig vervolg a la Christopher Paolini. 5 welverdiende sterren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.