Logo-youngadults-site

Love Letters to the Dead in filmoptie bij Fox2000

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

loveletterstothedeadDe boekverfilmingen stapelen zich op. Ook Love letters to the Dead van Ava Dellaira wordt verfilmd. De roman werd in april 2014 gepubliceerd en Fox 2000 heeft de filmrechten in optie. Ava Dellaira zal zelf het filmscript schrijven. Hier heeft ze al ervaring mee, eerder werkte ze als redacteur mee aan de boekverfilming The Perks of Being a Wall Flower van Stephen Chbosky.

Love Letters to the Dead is een realistisch verhaal wat in het rijtje valt van The Fault in our Stars, Paper Towns en The Perks of Being a Wall Flower. We gaan je op de hoogte houden van deze verfilming, want het lijkt ons een prachtig verhaal.

Over het verhaal

Het begint als een opdracht voor Engels: een brief aan een dode persoon schrijven. Laurel kiest Kurt Cobain – hij stierf jong, en zo ook Laurel’s zus May – dus misschien zal hij een beetje van wat Laurel doormaakt begrijpen. Al snel schrijft Laurel brieven aan veel meer dode mensen – Janis Joplin, Heath Ledger, River Phoenix, Amelia Earhart .. het is alsof ze niet kan stoppen. En ze zal ze ook zeker niet aan haar leraar overhandigen. Ze schrijft over hoe het is om naar een nieuwe middelbare school te gaan, nieuwe vrienden te ontmoeten, voor het eerst verliefd te worden – en hoe haar familie uit elkaar is gevallen sinds May is overleden.

Maar hoewel Laurel het liefst wil blijven schrijven om te ontsnappen aan de werkelijkheid, kan ze het echte leven niet voor altijd op afstand houden. Ze moet zichzelf bij elkaar rapen en het verlies van haar geliefde zus verwerken. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Love Letters to the Dead in filmoptie bij Fox2000

  1. Ben benieuw naar deze film!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.