Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes – “Auryn” van Brand X Music

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

katniss-750x400Ook deze week hebben we weer een Tuesday Tunes. Nu The Hunger Games – Mockingjay part 1 op 19 november in de bioscoop komt, kunnen we met deze gave en dramatische trailer song alvast in de stemming komen. Het nummer heet Auryn en is van Brand X Music. Het is erg dramatische en spannende muziek maar zonder tekst, of kort gezegd episch (ook goed te gebruiken voor schrijvers ter inspiratie). Eerder was er al muziek te horen van Brand X Music in de vorige films. Luister hieronder naar het nummer en laat ons weten wat je ervan vindt. 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.