Tuesday Tunes – “Auryn” van Brand X Music

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

katniss-750x400Ook deze week hebben we weer een Tuesday Tunes. Nu The Hunger Games – Mockingjay part 1 op 19 november in de bioscoop komt, kunnen we met deze gave en dramatische trailer song alvast in de stemming komen. Het nummer heet Auryn en is van Brand X Music. Het is erg dramatische en spannende muziek maar zonder tekst, of kort gezegd episch (ook goed te gebruiken voor schrijvers ter inspiratie). Eerder was er al muziek te horen van Brand X Music in de vorige films. Luister hieronder naar het nummer en laat ons weten wat je ervan vindt. 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today