Tuesday Tunes – “Auryn” van Brand X Music

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

katniss-750x400Ook deze week hebben we weer een Tuesday Tunes. Nu The Hunger Games – Mockingjay part 1 op 19 november in de bioscoop komt, kunnen we met deze gave en dramatische trailer song alvast in de stemming komen. Het nummer heet Auryn en is van Brand X Music. Het is erg dramatische en spannende muziek maar zonder tekst, of kort gezegd episch (ook goed te gebruiken voor schrijvers ter inspiratie). Eerder was er al muziek te horen van Brand X Music in de vorige films. Luister hieronder naar het nummer en laat ons weten wat je ervan vindt. 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

BOOK BOX

1.The Ones We Lost

2. Books & Boys

Bestel vandaag jouw eerste boekenbox!

Young adults is begonnen met het samenstellen van onwijstoffe boekenboxen. De eerste twee boxen kun je al aanschaffen in onze shop!

Boekenboxen in april:

The Ones We Lost – Gesigneerd
Books & Boys – Bookplate