Logo-youngadults-site

Fantastic Beasts; een tipje van de sluier

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

harrybuckbeackNa een tweet van J.K. Rowling was er behoorlijk wat ophef. 6 oktober twitterde ze een anagram, namelijk: Cry, foe! Run Amok! Fa awry! My wand won’t tolerate this nonsense.
Men heeft hier toen van alles van weten te maken, waaronder het grote nieuws dat Harry zelf terug zou gaan komen. Dit blijkt echter niet de betekenis te zijn.

Zoals veel mensen al een beetje verwachtten, ging het berichtje over Newt Scamander, de hoofdpersoon in Fantastic Beasts en Where to Find Them.
Newt only meant to stay in New York for a few hours. Circumstances ensured that he remained… for the length of a movie, anyway. X. En ja, als je gaat puzzelen zul je zien dat het klopt (Sommige letters mag je vaker gebruiken).

Waar het in feite op neer komt is het volgende:
Newt Scamander is in de Harry Potter boeken de schrijver van Fantastic Beasts. Hier zullen drie films over gemaakt worden. En de eerste film zal zich dus gaan afspelen in New York, maar wel in 1920. Probeer je een combinatie voor te stellen van Jazz en de Toverwereld. Dat moet haast wel een geweldige mix zijn.
Wel vraagt iedereen zich nu natuurlijk af wie of wat Newt in New York gaat houden. Wordt hij aangevallen? Ontmoet hij zijn toekomstige vrouw Porpentina? Problemen met een draak?

We zullen het nog even af moeten wachten, maar het lijkt er zowaar op dat de producenten opnieuw alles uit de kast zullen trekken.
Wat denken jullie, gaat dit een geweldige toevoeging zijn aan de Harry Potter films? Of is het niet zo nodig?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.