Logo-youngadults-site

The Mortal Instruments verder als televisieserie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

The Mortal Instruments - City Of Bones - Cover DVD MovieThe Mortal Instruments zal geen vervolgfilm krijgen, maar wordt een televisieserie. De populaire boekenreeks, geschreven door Cassandra Clare, zal dus een eigen dramaserie krijgen! Dat heeft productiemaatschappij Constantin Films bekend gemaakt, die ook de film heeft geproduceerd. Daarbij heeft Constantin ook producent Ed Decter (Helium, Unforgettable, The Client List) ingehuurd, voor de productie.

Constantin is niet ingegaan op het tegenvallende succes van de film The Mortal Instruments: City of Bones, wat een reden kan zijn dat ze hebben besloten om van de boekenreeks een televisieserie te maken, omdat de film wereldwijd maar zo ongeveer 24,5 miljoen euro ophaalde…

Volgens Martin Moszkowicz van Constantin heeft het te maken met het feit dat er zoveel dingen in het boek gebeuren, dat ze die beter kunnen uitwerken in een serie dan in een film en dat het dus ‘logischer’ is.

Of Lily Collins en Jamie Campbell Bower of de rest van de cast weer van de partij zullen zijn, is helaas nog onbekend. De productie begint in 2015 en ook een televisiemaatschappij is nog onbekend.

To be continued…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “The Mortal Instruments verder als televisieserie

  1. Vind dit echt super leuk! vond het zo jammer dat er niet meer films gemaakt zouden worden, ben benieuwd hoe ze alle boeken naar het beeld gaan vertalen!

  2. Klinkt interessant! Ik heb de film nog niet gezien, dus dat is wellicht een voordeel 😛

  3. ongeacht of we andere acteurs krijgen met de serie, ik vind het een leuk idee en ga zeker kijken!!

  4. Geweldig! Deze wil ik heel graag zien!

  5. O god, dat wordt weer een werk om de serie op internet te vinden en te volgen… Want hij zal vast niet meteen in Nederland worden uitgezonden… 🙁 Maar dit is wel geweldig nieuws! (ik heb de film niet gezien, maar hé, hoe moeilijk kan het te volgen zijn na het boek?

  6. Heel vet! Als er een serie van komt ga ik zeker kijken 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.