Nu in de bios: If I stay

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

ifistayposter1Eindelijk draait deze boekverfilming in de bioscoop. We hebben er lang op moeten wachten, maar nu kunnen we genieten van Chloë Grace Moretz als Mia in If I stay.

Mia Hall dacht altijd dat kiezen tussen een muziekopleiding aan Julliard of bij haar grote liefde Adam (Jamie Blackley) blijven, de moeilijkste beslissing van haar leven zou zijn. Maar wat een in eerste instantie een zorgeloos familie-uitje had moeten zijn, mondt uit in een tragedie die alles verandert. Zwevend tussen leven en dood, is er nog maar één beslissing over voor Mia, die niet alleen haar toekomst maar ook haar lot bepaalt.

Een film van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, naar de gelijknamige bestseller (Als ik blijf) van Gayle Forman.

Ga jij deze boekverfilming in de bioscoop kijken of wacht je liever op de DVD?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Nu in de bios: If I stay

  1. Omygod ik zag de film eergisteren, en ik vond hem net zo goed als het boek! Bijna beter zelfs

    [i]Geweldig[/i]

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today