Logo-youngadults-site

IJskoud

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

ijskoud-9789401902977 VRKIn IJskoud komen Sydney en Kyler samen vast te zitten in een skioord. Ze kennen elkaar al van jongs af aan en zijn stiekem verliefd op elkaar. Dat willen ze alleen niet aan de ander laten merken. Maar nu ze nergens heen kunnen, kunnen ze ook niet meer vluchten voor hun gevoelens. Die stijgen al gauw tot temperaturen vér boven het vriespunt!

J. Lynn (pseudoniem van Jennifer Armentrout) is een van de grootste New Adult-schrijfsters in de VS. Haar specialiteit? Heerlijke wegdroomhunks! Ook in IJskoud (Engelse titel: Frigid), J. Lynns tweede boek in Nederland na het succesvolle Wacht op mij, is het zwijmelen geblazen. We just can’t get enough…

bol.com

 

Titel: IJskoud
Auteur: J. Lynn
ISBN: 9789401902977

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “IJskoud

  1. Ik heb IJskoud in het Engels al gelezen en dit boek is ECHT een aanrader!!! 😀 Sydney en Kyler zijn zo cute samen ^^

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.