Logo-youngadults-site

Offiële poster van Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Katniss Everdeen MP1Veel beelden van Mockingjay Part 1, naar het gelijknamige boek van de succesvolle trilogie van Suzanne Collins, hebben wij nog niet, behalve een teaser trailer, de eerste posters van de cast en een mobiele site waarmee je de website van The Capitol kunt hacken. Katniss Everdeen hebben wij dan ook nog niet veel voorbij zien komen, tot nu! Haar eerste poster is namelijk bekend gemaakt; van de achterkant weliswaar, maar dit feit neemt het effect zeker niet weg.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de film?

Katniss Everdeen MP1

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Offiële poster van Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen

  1. Het lijkt wel erg op dat design ja Piet Temple, had dat nog geeneens gezien haha. Maar dat is mijn favoriete armor in Skyrim dus vind het helemaal niet erg! 😉 Vind het super gekozen en ben nu nog meer benieuwd naar de film!

  2. Katniss Everdeen, in haar spotgaaienkostuum. Prachtig! (heeft wel iets weg van de Nightingale armor uit Skyrim 😛 zie link als je het niet kent: http://3.bp.blogspot.com/-thKOvCdZlVY/UPETcAUY-7I/AAAAAAAAAI0/QsOrw2xI_iA/s1600/Skyrim+Nightengale+Armor.jpg)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.