Logo-youngadults-site

50 unieke boekbanken in Londen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

peter pan 2 - kopieBen jij deze zomer al naar Londen geweest of ga je nog? Kijk dan uit naar deze geweldige boekbanken die deze zomer door de hoofdstad verspreid staan. De National Literacy Trust werkt samen met Wild in Art om deze “books about Town” naar de straten van Londen te brengen. Een spoor van bankjes als opengeslagen boeken prachtig geillustreerd door professionele kunstenaars, voor een ieder om van te genieten.

Aan het eind van de zomer worden de banken geveild op een exclusief evenement in de Southbank Centre om geld in te zamelen voor de National Literacy Trust.

De boekbanken zijn geinspireerd op het literair erfgoed van Engeland, zoals Peter Pan, Reis om de wereld in 80 dagen, Alex Rider en noem maar op. In totaal zijn er vijftig banken. Welke is jouw favoriet? Die van mij staan hieronder. De rest van de boekbanken kun je bekijken op de website van Books about Town

 

Peter Pan

peter pan 2

The Lion, the Witch and the Wardrobe

lion witch

Please look after this bear, thank you

paddington

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.