Logo-youngadults-site

Meer beelden Mockingjay?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

5d626a67e8fecff6b29b4b988e458e73Goed nieuws voor alle fans van de Hongerspelen. Er is een hele gave foto vrijgegeven van Mockingjay part 1. Daarop is Katniss (Jennifer Lawrence) te zien die duidelijk maakt hoe ze over het Capitool denkt.
Hoewel het zeker fijn is dat Lionsgate nu eindelijk wat meer prijs lijkt te gaan geven, moeten we er wel bij melden dat de foto er eentje is uit de trailer. Dit was op het moment dat Katniss gevraagd wordt of ze van plan is om te vechten en ze hier bevestigend op antwoord.

De eerste trailer is recentelijk vrijgegeven en als we daarop af moeten gaan lijkt het erop dat de regisseur ervoor gekozen heeft de opstand en de rebellen iets meer ruimte te geven dan in het boek het geval is, iets waar ze ons natuurlijk niet over zullen horen klagen.
Er is nog steeds echter geen nieuws bekend over wanneer we een echte, officiële en lange trailer kunnen verwachten, maar als we alle speculaties mogen geloven zou dat ergens komende maand toch het geval moeten zijn. Het goede nieuws van deze ene foto is dan echter weer wel dat er vanaf nu waarschijnlijk heel wat meer zullen gaan volgen.

Het eerste deel van Mockingjay draait vanaf 21 november in de bioscopen. Het tweede en laatste deel volgt een jaar later op 20 november 2015. Hieronder nogmaals de trailer. 
Wie heeft er al zin in?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Meer beelden Mockingjay?

  1. Ik heb er ontzettend veel zin in! Ik vind de boeken echt geweldig. De vorige film vond ik tegen vallen, maar ik ben echt benieuwd naar het laatste deel.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.