Logo-youngadults-site

Nieuwe Disney film Into the Woods

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

into-the-woodsEr komt een nieuw sprookje van Disney’s filmmakers aan, gebaseerd op Stephen Sondheim’s musical Into the Woods (Tony Award). Into the Woods geeft een moderne draai aan de prachtige sprookjes van de gebroeders Grimm. In deze nieuwe film worden enkele verhaallijnen van een paar sprookjes met elkaar verweven en worden de wensen en zoektochten van de personages op een humorisistische manier verkent. 

De klassieke verhalen waarvoor gekozen is, zijn Assepoester, Roodkapje, Rapunzel, Jaap en de bonenstaak, allen met elkaar verbonden door een origineel verhaal over een bakker en zijn vrouw, hun wens om een gezin te stichten en de heks die een vloek over hen heeft uitgesproken. 

Disney heeft twaalf foto’s vrijgegeven en een trailer. De film zal in december in de bioscoop verschijnen. De cast bestaat onder andere uit: Anna Kendrick als Cinderella, Chris Pine als Prince Charming, en Johnny Depp als de wolf. 

Wat vinden jullie van de trailer? Mij lijkt het een prachtige film – en ik ben dol op sprookjes, van deze musical zal ik vast genieten. 

Hieronder de twaalf afbeeldingen die Disney heeft vrijgegeven. Op de eerste afbeelding zie je de bakker (James Corden) met zijn vrouw (Emily Blunt). Meryl Streep als de heks.

meryl-streep-660

Into-The-Woods-00670 R

Lilla Crawford (Roodkapje) en de bakker.Into-The-Woods-00754 RC

Rapunzel’s prins (Billy Magnussen)Into-The-Woods-00972 RInto-The-Woods-01037 R

Jack (Daniel Huttlestone) met zijn koe en moeder (Tracy Ullman). Into-The-Woods-01562 RInto-The-Woods-04979 R

Prince Charming (Chris Pine) op zijn paard.Into-The-Woods-07150 R

De moeder en stiefzusjes van Assepoester (Lucy Punch, Christine Baranski, and Tammy Blanchard). 

Into-The-Woods-07188 R

Anna Kendrick als Assepoester. Into-The-Woods-08930 R

Rapunzel wordt gespeeld door Mackenzie Mauzy.Into-the-woods-roodkapje

Johnny Depp als de grote boze wolf.Into-The-Woods-Teaser-Trailer-Wolf

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Nieuwe Disney film Into the Woods

  1. Ik hou van sprookjes (Disney!) dus ben erg benieuwd naar deze film! De trailer en plaatsjes zien er al veel belovend uit!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.