Logo-youngadults-site

Prachtige nieuwe trailer If I stay

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

ifistaynew-750x400Er is een nieuwe trailer online van If I Stay, naar het gelijknamige boek van Gayle Forman. Direct wel alvast een waarschuwing: ik moest een traantje wegpinken, dus pak de tissues er maar vast bij. Maar geen zorgen, het is vooral een hele mooie trailer en heus niet alleen maar zielig.

 

Wat vinden jullie ervan? En wie begint er echt al uit te kijken naar de film?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Prachtige nieuwe trailer If I stay

  1. Ik weet nu al dat ik me veel te veel ga inleven in deze film als ik hem ga zien haha. Denk dat ik bij deze maar wacht tot hij uit is, anders zit ik weer vol met tranen in de bioscoop zoals ik had bij The Fault in our Stars. 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.