Logo-youngadults-site

Daniel Radcliffe in Horns

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

horns1-750x400Daniel Radcliffe is weer in het nieuws, maar dit keer is het niet de Ochtend Profeet die achter de krantenkoppen zit.
De trailer en de poster horen bij de bovennatuurlijke thriller Horns, gebaseerd op het gelijknamige boek van Joe Hill. Daniel Radcliffe speelt Ig Perrish. Perrish ontwaakt op een ochtend nadat hij is beschuldigd van de moord op zijn vriendin en komt erachter dat er horens uit zijn hoofd groeien.
De horens helpen Perrish vreemd genoeg in zijn zoektocht naar de echte moordenaar.
Ook Juno Temple, Max Minghella en Jo Anderson zullen in Horns mee gaan spelen. In de UK zal de film op 31 oktober uitkomen, maar een datum voor de andere landen moet nog bekend worden gemaakt.

Wat vinden jullie van de trailer? Een beetje creepy maar ook wel heel spannend? Het is zeker totaal anders dan de Harry Potter films, maar voor de fans van Radcliffe is dit natuurlijk weer goed nieuws.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.