Logo-youngadults-site

Verkikkerd op Verslingerd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
verslingerd

verslingerdHoewel ze nog maar 3 boeken heeft geschreven, is Lisette Jonkman nu al iemand wiens boeken je zeker weten allemaal in je boekenkast wilt hebben staan, als je net zo’n chicklit liefhebber bent als ik. Persoonlijk vind ik dat we in Nederland maar weinig echt goede chicklit schrijfsters hebben, en Lisette staat zeker hoog op dat lijstje. Ik heb in een deuk gelegen om Lisette’s eerste twee boeken, daarom was ik ook zo blij dat Verkikkerd een vervolg kreeg. Nog meer Lucy, Kikker en Chewy… een garantie voor succes!

De derde partij
Hoe houd je een verhaal interessant over een relatie die in het vorige boek al begonnen is? Juist, je zorgt voor wat jaloezie. Want dat is iets waar iedereen in een relatie wel mee te maken krijgt. En daarom was dit boek ook zo herkenbaar. Af en toe vroeg ik me af of Lisette soms een kijkje in mijn leven had genomen. Niet dat mijn vriendje nou een bekende zanger is, maar de frustraties van Lucy over Kikker kwamen me wel héél bekend voor!

Een boek vol leuke mensen
Gelukkig lezen we ook in Verslingerd weer een hoop over o.a. Lucy’s huisgenoten. Hoe gaat het Paladin en Hermelien af? Zijn ze nog steeds gelukkig samen? En hoe gaan Chris z’n ouders om met het feit dat hij op jongens valt? Maar een van mijn favorieten is toch wel Chewy. Hoe is het met hem nu hij de kanker heeft verslagen? Het is geen leuk onderwerp, maar het hoort (helaas) bij het leven en ik ben blij dat Lisette zo goed laat zien in haar boeken dat niet alles maar rozengeur en maneschijn is.

Perfect vervolg
Net zoals zijn voorganger, is Verslingerd weer een heerlijk boek. Ik vond het superleuk om te lezen over Lucy’s modeblog. En het was echt geweldig om te zien hoe Kikker met Lucy’s telefoonverslaving omging. Want zeg eens eerlijk, hebben we niet allemaal iemand in ons leven die aan zijn/haar telefoon zit vastgeplakt? Of misschien zijn we dat stiekem zelf wel…

Van mij krijgt Verslingerd  5 sterren. Ik wil niet te veel verklappen maar hou toch maar de zakdoekjes gereed. Want het is een boek dat je leest met een lach en een traan.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jenny Buijs

Jenny Buijs

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.