Logo-youngadults-site

Schrijven Magazine: het grote Week van het Schrijven nummer!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

3coversHet komende nummer van Schrijven Magazine staat in het teken van de Week van het Schrijven (6 – 14 september), een week boordevol schrijfactiviteiten. Het thema is dit jaar: ‘schrijven = lezen’. Want iedere grote schrijver, van Stephenie Meyer tot Suzanne Collins, heeft beter leren schrijven door heel goed te kijken hoe andere schrijvers het aanpakken. Het augustusnummer van Schrijven Magazine staat dan ook boordevol schrijf- én leestips voor en door schrijvers.

Wil jij dit nummer niet missen? Profiteer dan vóór dinsdag 29 juli 16.00 u. van de superaanbieding: 1 jaar Schrijven Magazine voor slechts € 26,50 én 2 cadeaus én kans op nóg een cadeau!

Profiteer nu van de superaanbieding

Dit kun je verwachten van het augustusnummer van Schrijven Magazine:

Inspirerende leestips!
Wij vroegen jonge schrijftalenten naar de boeken die ze inspireerden bij het schrijven van hun nieuwste roman. En natuurlijk wilden we weten wat ze van die boeken hebben geleerd.

Judith Visser over ‘schrijven in de crowd’judith visser

Judith Visser, auteur van de Young Adult thriller Stuk, schreef samen met bezoekers van Schrijven Online aan een ‘crowd novelle’. Wat kunnen schrijvers leren van schrijven ‘in de crowd’?

Onmisbare lessen voor schrijvers!
Monique Burger, bekend van het boekenpanel van DWDD, is boekhandelaar in Amsterdam. Zij weet dus precies wat je moet doen om van je boek een verkoopsucces te maken.

Investeer in je schrijftalent, word abonnee van Schrijven Magazine!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Schrijven Magazine: het grote Week van het Schrijven nummer!

  1. Misschien eens een idee dit tijdschrift. Aangezien ik eigenlijk al heel lang wil schrijven maar er telkens maar niet aan begin

  2. Ik krijg hem al 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.