Logo-youngadults-site

De kick

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

de-kick

Geïnspireerd door actiehelden van het witte doek besluit een groep om een wraakexpeditie op touw te zetten. De vijf leden kiezen om de beurt een slachtoffer uit dat genadeloos wordt afgestraft. Vijf vergeldingsacties, meer niet… En telkens proberen ze elkaar te imponeren met hun opdracht. Maar na de laatste wraakactie raken ze verslaafd aan de adrenalinekick. Verslaafd aan de spanning, de angst en het gevaar. Het is hen niet om het geld te doen, geld is er genoeg.

Maar hun avontuur eindigt anders dan in de films waarin de gangsters onaantastbaar lijken te zijn. De gewelddadige criminelen worden overmeesterd door een zwaar bewapend arrestatieteam. Groot is de verbazing als blijkt dat de daders niet veel ouder zijn dan vijftien en zestien jaar en ‘braaf’ thuis wonen bij papa en mama…

bol.com

 

Titel: De Kick
Auteur: Helen Vreeswijk
ISBN: 9789022329269

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “De kick

  1. Ben het nu aan het lezen. Een spannend boek. Een tip voor die nog niks van Helen Vreeswijk gelezen hebben; begin bij het eerste “deel” dus bij Loverboys. Anders snap je weinig van de verhaallijn van de rechercheurs.

  2. Klinkt zeker goed.

  3. Klinkt goed, moet toch maar eens iets van haar gaan lezen denk ik 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.