Logo-youngadults-site

Nu in de bios: STUK!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

stuk1STUK! draait in de bioscoop! De boekverfilming van Nederlandse bodem. Wellicht heb je deze young adult thriller van Judith Visser al gelezen, maar je kunt er nu ook van genieten op het grote scherm. 

De 18 jarige Lizzy (Elizabeth) wordt door een aantal klasgenoten van het Mercator College in Rotterdam op een gruwelijke manier gepest. Sinds haar ouders gescheiden zijn raakt Lizzy steeds meer geïsoleerd. De enige die op school nog een beetje oog voor haar heeft is Alec, maar die doet het met de mooie Riley. Lizzy stelt zich voor hoe het leven eruit zou zien als de rollen worden omgedraaid. Ze neemt een fatale beslissing.

STUK! geeft commentaar op een schrijnende situatie in de leefwereld van jongeren waarin uiterlijk een belangrijke rol speelt en pesten aan de orde van de dag is. Daarmee is STUK! een asgrauwe film maar tegelijk een spannend maatschappelijk thriller-drama.

Ben jij van plan om deze film in de bioscoop te kijken? We zijn benieuwd naar jullie reacties… enne wat vind je van de filmtrailer?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Nu in de bios: STUK!

  1. Ziet er echt heftig uit

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today