Logo-youngadults-site

Ga niet naar Canada

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

ga-niet-naar-cananda-9789401415477Ga niet naar Canada is het verhaal van Klaar en van haar opa, gelukzoekers met een talent voor ongeluk. Het is een verhaal over volwassen worden, of net niet, over een weddenschap, een gluurbuur en over de liefde. Een verhaal waarbij twee verhalen met elkaar vergroeid raken: dat van een meisje van zestien en haar groeipijnen, en dat van haar grootvader, bijna een eeuw geleden, toen hij in Canada zijn geluk ging zoeken en er de liefde van zijn leven ontmoette.

 

Ik heb net iets gedaan waar ik niet trots op ben. Ik las in een soort dagboek van mijn opa. Niet eens omdat het daar open en bloot lag, nee. Het zat ergens helemaal onder in een blikken doos, in een la, in een kast, in een kamer: zijn kamer. Mijn opa is verliefd op een meisje in dat schrift. En dat meisje is duidelijk niet mijn oma. Hij noemt haar darling en vraagt of hij haar mag kussen.

bol.com

 

Titel: Ga niet naar Canada – en andere misverstanden over de liefde
Auteur: Evelien de Vlieger
ISBN: 9789401415477

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.