Logo-youngadults-site

De boekenkast van… Lotte

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

lotte1Het is weer maandag en dat betekent deze maand een nieuwe boekenkast! We laten je graag de boekenplanken van Lotte zien. Voor Lotte zijn de boekenplanken een deel van haarzelf. Dit laat zij ook zien door andere kleine dingetjes op de planken te zetten waaraan zij veel waarde hecht. Bekijk hieronder haar verzameling.

Hoe zou jij de inhoud van je boekenkast omschrijven?
Ik heb niet echt een boekenkast, maar meer boekenplanken. Het gaat erom dat de boeken een deel van mij zijn, en dat laat ik ook zien met kleine andere spulletjes die veel waarde voor mij hebben.

Welk genre lees jij het allerliefst?
Ik ben gek op fictie en fantasy. Ik lees ook niet gauw een boek als er geen romantiek in zit. Ik ben gek op young adult boeken waar een duister romantisch verhaal in zit, spanning en actie.

lott4

Lees jij liever een serie of een boek dat op zichzelf staat?
Het liefste lees ik een serie. Vaak als ik begin in een boek wil ik niet dat het ophoud, daarom heb ik het liefste een (lange) serie zodat ik lekker door kan lezen.

Welk boek of welke serie is een absolute aanrader?lotte2The Mortal Instruments! Wauw! Wat ben ik daar van onder de indruk zeg. Cassandra Clare is een meesteres in schrijven. Ze heeft een hele nieuwe wereld gecreëerd waar ik me zo op mijn gemak bij voel dat het net echt lijkt te zijn. The Infernal Devices serie is ook van haar. Ik heb de trilogie in het Engels gelezen en het is de mooiste trilogie die ik je kan aanraden. Vol humor, romantiek, spanning en sensatie. Wauw!

Als jij zelf een boek mocht schrijven, waar zou dat dan over gaan?
Leuke vraag! Ik heb zelf al twee boeken uitgegeven bij Boekscout. Ik was helemaal trots, maar het is niet echt een uitgever. Nu heb ik een nieuw boek klaar van 107.996 woorden en dat is een grote fantasy en young adult roman. Ik kan niet wachten hem naar de uitgever te sturen. Schrijven en lezen zijn mijn twee grote passies!

lotte6 lotte7

 

Je kunt Lotte vinden onder haar profielnaam Miss.Herondale. Wil jij ook je boekenkast laten zien? Lees hier verder.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De boekenkast van… Lotte

  1. Ziet er goed uit 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.