Logo-youngadults-site

Grotere rol voor Effie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Effie Trinket

Eén van de grootste nadelen aan Mockingjay is toch wel de minimale verschijning van Effie Trinket. En als we de officiële promotiewebsite The Hunger Games Exclusive moeten geloven, heeft Suzanne Collins zelf om een uitgebreidere rol voor Effie in Mockingjay gevraagd. In de boeken wordt Effie zo ongeveer vervangen door Fulvia. Maar hoe kan iemand Effie nou vervangen, al helemaal als we zien hoe ze Effie op het grote scherm hebben getoond?

Nadat Suzanne Collins de verfilming van haar boek Catching Fire (Vlammen) heeft gezien, was één van de eerste dingen die zij heeft gedaan, contact opnemen met regisseur Francis Lawrence en één van de eerste dingen die ze zei was: ‘Er is op geen enkele manier mogelijk dat Effie niet in Mockingjay verschijnt.’

Wat Effie volgens Nina Jacobson interessant maakt, is dat Effie juist helemaal niets met District 13 of de revolutie te maken wil hebben. Ze moest worden overgehaald om te helpen, en zij werkt enkel mee vanwege persoonlijke redenen. Niet vanwege de politieke.

Zijn jullie benieuwd naar hoe Elizabeth Banks Effie in Mockingjay zal portretteren?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.