Logo-youngadults-site

John Green een van de 100 meest invloedrijke personen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

john-greenJohn Green, auteur van onder meer de veelgeprezen roman Een weeffout in onze sterren, is door time Magazine uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke personen van 2014. Hij bevindt zich in een lijst met grootheden als Beyoncé, Malala Yousafzai, Edward Snowden en paus Franciscus. De honderd mensen zijn onderverdeeld in vijf categorieën: titanen, pioniers, artiesten, leiders en iconen. John Green behoort tot de groep van artiesten.

Voor het magazine schreef Shailene Woodley, de actrice die in de verfilming van John Greens briljante laatste roman Een weeffout onze sterren de hoofdrol vervult, een ode aan de auteur: ‘Sure, John Green may write best-selling young-adult novels, manage a YouTube channel (vlogbrothers) and organize an annual conference for video bloggers (VidCon), but he’s more than just an author, an artist and an innovator. I would go so far as to call him a prophet.Lees het volledige artikel op Time.com.

The Fault in our Stars, de verfilming van John Greens bestseller waarvan in de afgelopen twee jaar wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht, gaat in Nederland op 10 juli in première. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.